Sari la conținut

Dacia 1304 1994

Cu o motorizare de 1,4 litri, tracțiune spate, o grilă pusă pe modelele Dacia pe o perioadă foarte scurtă de timp și având doar 38.000 km, acest model este unul cu adevărat special.

Prezintă semne de uzură și zgârieturi specifice oricărui ”Papuc”, însă nu are urme grave de rugină și funcționează perfect.

Modelul este varianta ”Drop Side”, cu toate obloanele rabatabile pentru o mai bună încărcare. Din fericire, această mașină nu a transportat prea multe lucruri, motiv pentru care s-a păstrat într-o stare foarte bună.

Actualizare septembrie 2023: Autoturismul a beneficiat de revopsire integrala si indreptarea zonelor deformate, păstrându-se originalul pe cât posibil. Au fost schimbate oglinzile laterale cu modelul de Aro pus si pe daciile papuc în anii 90 iar bara față a fost înlocuită. Stopurile au fost polishate și lăcuite. Mașina este pregătită pentru atestarea drept vehicul istoric in 2024.

Actualizare aprilie 2024: Autoturismul a fost atestat și este la momentul actual primul Papuc DropSide și totodată cel mai tânăr Vehicul Istoric marca Dacia.

Galerie foto: starea inițială


După revopsire și cosmetizare


Fotografii din starea actuală


Retroparada Primăverii, primul său eveniment Retromobil:


Drept referină în echiparea și restaurarea mașinii s-a utilizat acest pliant: